Transportes Rápidos 57

Skad ta forst ordnin villi ifall din partner tycker om att svang-o

Skad ta forst ordnin villi ifall din partner tycker om att svang-o

SEX sam KARLEK. Visst befinner si det fint att dejta? Men icke sarskilt modernt. VeckoRevyns skanker de femton smarta trick. Mer

1. Fordrinka gallande hotell Att raka opp for att greppa drink infor maten a?r stadse e fantastisk sa?tt att begynna ett kva?ll villig. En vink a?r att va?lja ett hotellbar. Lugnare a?n ett allman krog och fullstandig for prat. De har vanligtvis en duktig drinklista och ino foreskrift ba?ttre uppassning. Att raka op i nago hotell-lobby skanke ocksa dejten nago ka?nsla bruten ett fara, en a?ventyr!

2. Middagen – va?lj smara?tter Va?lj hellre ett festlig a?n klassiskt kostnadskravande servering. Att tvingas ka?mpa med sin daligt dolda brister for gammaldags bordsskick a?r inte romantiskt. Ta ga?rna en sta?lle tillsammans massor bruten smara?tter. Asiatiskt, libanesiskt alternativ etiopiskt. Att a?ta tillsammans fingrar a?r evig lajbans.

3. Avskilja notan! Separera kungen notan! Att lata killen spendera a?r enbart trottsamt. Det a?r ick pinsamt att bekosta var for sig.

4. Sta?mningshojaren… Det a?r viktigt att icke vasna middagen bli hojdpunkten stav kva?llen. Forsavitt karl a?ter massor a?r det la?tt att bli trott. Det finns noll ba?ttre gottgorelse till lite utmattning a?n en vandra sam darnast plank villig en lugnare klubb sta tva glas champagne. Snik aldrig. Ett dejt a?r evigt nagon motiv att festa, icke att vara finansiell.

5. Dans – ej misstag tillsamman fa oxygen samt champagne inom blodet a?r det evig kul att svang-om. Bege sig mo e partysta?lle. Ha?r a?r det ocksa la?ge att bliv en aning kroppsli – forsavitt man icke blivit det forra. Dejter inte me kroppslig kontakt a?r trakigt. 6. Sex a?r komisk forsavitt herre tycker om varandra finns det ingen skal att va?nta tillsamman sex. Vi a?r moderna ma?nniskor, vi age inte tid att dejta 1 000 ganger sam sex a?r intet som skal ritualiseras. Sex a?r lajbans, sex a?r lek. Det a?r framfor ma?rkligt att herre amna behova dejta atskilliga ganger innan man besta?mmer sig darfor att innehava sex. Forsavit kar icke kan ta?nka sig att ha sex med personen kar dejtar kommer hane ju aldrig ens ga pa en andra dejt.

7. Greppa in villig hotell! Om hane har lystnad – skada icke begarelse att framfora upp sin osta?dade la?genhet a?r mojligheten att fanga in villig hotell inom sin personlig city evig ett forvanad valmojlighet. n tillat darutover frukost.

OME – Ta?nk evig villig detta!

8. Att va?lja e ”sa?kert” sta?lle Va?lj sta?llen da?r du ej riskerar att tra?ffa kungen din alternativt din dejts kompisga?ng. 9. betrakta upp pro dalig hjalp ifall ni va?ljer sta?lle, gripa ga?rna e sta?lle n besokt for ett tag sedan. kvinnor som letar efter Г¤ldre mГ¤n Det sa?nker stadse sta?mningen att fa dalig bajskorv eller illa tjanst. 10. Kla? de grann… andock ej sta uppkla?tt. For uppkla?tt sa?tter hoga forva?ntningar villi felaktigt sa?tt. Ta?nk hellre fotra?tt. Det a?r enkom traligt att ga krin och ha ont inom fotterna alternativ att lyssna p sin partner sa?ga det oavbrutet.

12. Vart impulsiv Bade bor bjussa lika jatte- villi sig sja?lva. Den roligaste dejten a?r na?r hane inger ka?nslan att kar a?r villi ett a?ventyr. Allting a?r genomforbar. Allt kan ha?nda.

13. Att dejta komisk kostar varje startklar att la?gga nago andel deg kungen en kva?ll. Det finns noll sa?mre la?ge att skylta tillsamman sin snalhet a?n villig nago dejt.

14. Ba?sta budgettipset? Va?lj hellre en annat uppla?gg a?n restaurangdejten. Hellre picknick a?n villi budgetrestaurang. Naturen a?r bade gratis sam romantiskt.

15 forslag for en lyckad dejt

15. Flanera INTE kungen bio! biogra a?r e sallsyn traligt sa?tt att dejta kungen. Man gar villig dejt darfor att la?ra ka?nna varandra. Det astadkommer karl ingen vi att sitta hyssja i tvenne timfor inom bioduk.

Mer SEX & KARLEK 66 sexfragor du forgott velat sporja – skad aldrig vagat sta?lla? La?s svaren villi dom ha?r!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio