Transportes Rápidos 57

Sanningen befinner sig att jag aldrig varje omoder pa ett faktisk dejt

Sanningen befinner sig att jag aldrig varje omoder pa ett faktisk dejt

Har finns bra ifall beska sam orsakerna stavas biologi sam desperation

Darfor att din app amna fortsatta funka saso det befinner sig tankt behover ni fornya mot nyaste versionen. Klicka gallande knappen darfor at fornya!

Upplagget later saso ett traditionell romantisk komedi – singeltjej tillsamman lojalt kompisgang gar villig kissbrides.com webbplats dejter tillsammans hopplosa killar inom jakten kungen den stora karleken. Andock «Sok» befinner sig ingen fager chokladtryffel att avnjuta till kaffet.

Vi fick ett hop besvarande samt kar blir ju nyfiken, tvungen sjalv knysta

– For jag utspelar det forsavit «kvinna, 38, ensamstaende» – saken dar kanslan, anser regissoren Maria von Heland. Nar karl kommer in ino saken da krisen vid 38 odl befinner sig det ungefar sasom ett dodsangest, hane tanker «shit, amna mi besta saken dar sista lanken inom uppsyn personlig biologiska kedja?». Och forsavit karl vill producera nagot at det sa maste det flanera javligt flinkt, och enar blir karl kallad desperat. Saken da rollen ar inte i synnerhet komisk att tillverka.

I jakten efter nago partner konfronteras Lisa tillsammans stora svek, kompisarnas relationsproblem och nago fullstandigt andel obehagliga sanningar ifall sig personligen. Jakten postumt ett man forvandlas om en stund at ett neratgaende spiral.

– Lisa befinner sig nago gumma sasom nagonstans age fastat ino nagon koncept om att det finns nagot forbattrin alltid. Hon ser ej va hon age, sam karl kan bli typ besatt fran saken dar sortens bekymmer. Karl kan latt fastna i det och icke oppna ogonen stav nago annan variant fran karlek, anser Amanda Ooms.

Filmen befinner si at stora delar framimproviserad samt dejterna befinner si sma manusfria moten emellan Lisa och en uppsjo gansk attraktiv karlar. Amanda Ooms star bakanfor filmens rollbesattning sam dom hon age anlitat befinner si nagon brokig sammankomst aktorer – bred sidan av vanliga akto far saval forfattarna Carl-Johan Vallgren sam gang Larsson saso regissoren Linus Tunstrom agera problematiska kavaljerer.

– mig tankte att do som tender spela snyggingarna skulle erhalla gestalta f mesigare samt do sasom tender latsa mesiga fick spela en aning kaxigare. Mi tog ett hop favoritkillar sam overtalade dem saso inte befinner si aktor att experimentera. Grima frande Rolf Larsson befinner si skur och det befinner si jatteroligt att han kom sam gjorde nagon roll.

– skada vi lade ut uppsyn ikon kungen internet – saso Lisa – mirakel nagon fullkomlig dag. Skad personligen i karna liv ager alla viktiga moten skett forankrade mo andra vanner alternativt vi karna kneg. Det finns forgott nago kedja.

– Men mig age kommit fram till att i mitt leverne har mi icke mott saken da mannen saso jag kande att mi kunde frigora kontrollen sa kopiost med att jag tor ringa ett barn. Sam darefter ager uppsyn lyckad yrkesutvecklin sam centru avsikt tillsamman att vara konstnar varit ett bamse karlek – mig befinner si enormt foralska inom mig personligen. Dartill ager mi mina personliga historier – mi ar en barn till e saso icke ville liv, sam sadana foremal satter tryt spar. Odl det befinner sig en sammansattning ino centru kollapsa. Men mi anse att nagot itu det modigaste man kan foreta befinner sig att anskaffa nagon at.

Darpa Amanda Ooms flyttade aterkomst mot Sverige postum flera ar utomlands age hon varit uppbokat verksa. Hon age lirar Lasermannens moder inom Mikael Marcimains hyllade foljd, nagon sort dragit ino passage det kreativa centrat Nollpunkten hemma inom Skane. Snart syns hon inom Peter Birros nya tv-serie «opp at dust» och ino var ska hon gestalta in nago an odla lange forborgad hinna med stamning Ooms spelade huvudrollen i Troells senaste spelfilm, «odl dodsblek som nagon kokain» fran 2001.

– Han astadkomme ju bara nago ny hinn var femte, sjatte ar sa mi ar euforis over att sjalv tillat deltaga igen.

– Dar har jag stora tankar om centru levern samt delar tillsammans mej av dem. Mi utgar av att samtlig folk utfor odla mumsigt dom kan.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio